Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل عکاس و مدرس دوره‌های آموزش عکاسی گفت: بیشترین ضربه‌ای که به آموزش اصولی عکاسی در اردبیل و در کل همه‌جا زده است سهل‌الوصول بودن تولید عکس است.

جاوید خدمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پدیده دیجیتال و تنوع برنامه‌های ویرایشی در رسیدن به یک عکس زیبا و پر آب و لعاب، این تصور را به وجود آورده که رسیدن به‌عکس زیبا آسان است و عکاس فارغ از آموزش است درحالی‌که این‌ها، عکاس را از زیبایی‌شناسی و شیوه‌های انتقال محتوا را غافل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و لایک و فالوور نمی‌تواند به‌تنهایی متر و عیار تخصص عکاس را تعیین کند.

خدمتی با بیان اینکه آموزش عکاسی در اردبیل مثل اکثر نقاط کشور صرفاً به آموزشگاه‌های هنری و هنرستان‌های رشته هنری خلاصه می‌شود و در بعضی از رشته‌های دانشگاهی شاید واحدهای عکاسی نیز تدریس می‌شود، اضافه کرد: آموزش تخصصی در زمینه عکاسی را نیز مانند سایر هنرها و حرفه‌ها و توانایی‌ها برای عکاس لازم می‌دانم.

این عکاس و مدرس دوره‌های آموزش عکاسی با بیان اینکه عکاسی به دلیل هزینه زیادی که در تهیه تجهیزات و لوازم اولیه دارد برگشت سرمایه شاید مهم‌ترین چالش این روزهای عکاس باشد، ادامه داد: عکاس وقتی در این رشته سرمایه‌گذاری می‌کند درهرصورت علاوه بر تعقیب علاقه خود، به بازگشت سرمایه خود هم نگاهی دارد و دوست دارد از این راه درآمدی نیز داشته باشد.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد وضعیت اقتصاد هنر در اردبیل تصریح کرد: وضعیت اقتصاد هنر در کشور تابعی از وضعیت کلی اقتصاد و وضعیت فرهنگی است و حال‌وروز خوبی ندارد.

به گفته خدمتی، مسئله اصلی این است که هنوز هنر در سبد خانوار جایگاهی ندارد و خانواده‌ها و مسئولان، هنوز هنر و محصولات فرهنگی را جزو نیازهای اولیه و حتی ثانویه تلقی نمی‌کنند.

در هر ثانیه، میلیون‌ها عکس هم به زباله‌دان آرشیوها ریخته می‌شود

این عکاس و مدرس دوره‌های آموزش عکاسی اضافه کرد: شاید رشد اقتصادی فرصت اندیشیدن به این نیازها را دوباره زنده کند و هنر و فرهنگ جزو دغدغه‌های اصلی شود.

وی با بیان اینکه فعالیت عکاسان اردبیل در چند بخش است، تشریح کرد: عکاسانی که آتلیه دارند یا در زمینه تبلیغات فعالیت دارند از درآمدشان به نسبت راضی‌تر از بقیه هستند اما درآمد عکاسان فعال در حوزه خبر و اطلاع‌رسانی کفاف زندگی حداقلی‌شان را نمی‌دهد و عدم حمایت مسئولان در زمینه بیمه و امنیت شغلی را هم باید اضافه کرد.

به گفته خدمتی، بخشی از عکاسان هم که بیشتر دغدغه‌های شخصی و زیست‌محیطی و دغدغه‌های اجتماعی دارند از این راه درآمدی ندارند و به‌نوعی احساس تعهد به مسائل بشری و علاقه‌مندی‌های شخصی به عکاسی می‌پردازند.

این مدرس دوره‌های آموزش عکاسی با بیان اینکه برخلاف خیلی از دوستان، عکاسی با موبایل را نه‌تنها تهدید نمی‌دانم بلکه آن را فرصت می‌دانم، ادامه داد: موتور تکنولوژی در حال حرکت است و روزبه‌روز ابزارها در حال تکامل و بهترشدن بوده و دوربین‌ها و موبایل‌ها نیز از این نظر مستثنی نیستند.

وی با بیان اینکه امروزه همه به موبایل‌های مجهز به دوربین دسترسی دارند و بدون صرف هزینه به تولید انبوه عکس می‌پردازند و به سبب این ابزار هر ثانیه در جهان میلیون‌ها عکس تولید می‌شود، اضافه کرد: در هر ثانیه، میلیون‌ها عکس هم به زباله‌دان آرشیوها ریخته می‌شود.

به گفته خدمتی، مهم این است که تقریباً هیچ رویدادی در جهان بدون ثبت باقی نمی‌ماند و از این نظر موبایل به پدیده مستندسازی مسائل در جهان کمک شایانی کرده است و موبایل به مهم‌ترین ابزار شخصی بشر در ضبط و ثبت مسائل خصوصی و عمومی تبدیل شده است و میزان تسلط شخص به خصوصیات فنی و هنری این ابزار و میزان اهمیت مسائل ثبت شده، به ماندگاری و اهمیت عکس ارتباطی مستقیم دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری عكاسي هنر عکاسی عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۹۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • جشن امضای «احتضار» برگزار می‌شود
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • رونمایی و جشن امضای کتاب عکس «احتضار»
  • (تصاویر) وقتی حیوانات عاشق می‌شوند
  • وقتی حیوانات عاشق می‌شوند (عکس)
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • سقوط مرگبار عکاس ۴۰ ساله از ارتفاعات جنگل ابر شاهرود
  • آموزش روز سوم، خورش مرغ و گردو
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد