Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@10:56:12 GMT

ثبت‌نام ترم تابستان مؤسسه طلوع آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۶۶۷۵

ثبت‌نام ترم تابستان مؤسسه طلوع آغاز شد

ثبت‌نام دوره‌های آموزشی تابستان ۹۸ مؤسسه "طلوع" شامل دوره‌های متنوع گفتمانی، مهارتی و زبان‌های خارجی آغاز شد. ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۹ اجتماعی رسانه نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ مؤسسه طلوع کلاس‌های آموزشی ترم تابستان 98 خود را از 2 تیر ماه آغاز خواهد کرد و ثبت‌نام کلاس‌ها نیز همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت‌نام در دوره‌ها به‌صورت مجازی و حضوری امکان‌پذیر است و افرادی که امکان شرکت در دوره‌های حضوری را ندارند می‌توانند از طریق ثبت‌نام بسته‌های آموزش مجازی (بام) به فایل صوتی جلسات برگزار شده دسترسی پیدا کنند.

درس‌ گفتارها در موضوعات متنوعی همچون: گام دوم (بیان وظایف، مأموریت‌ها و ظرفیت‌ها)، شوخی تلخ (اینستکس)، تربیت اقتصادی و مالی کودکان، عبرت‌های تاریخ شیعه، واقعیات اجتماعی غرب، ناتوانی مدیریت سلبریتی‌ها بر مغزها، نفوذ غرب در حوزه سلامت و راهکارهای مقابله، مهارت‌های زندگی (تربیت فرزند)، ترامپ و آینده روابط ایران و آمریکا، امر به معروف و نهی از منکر و مسئولیت اجتماعی، تاریخ تمدن و ملک مهدوی برگزار خواهد شد.

در این دوره‌ها حضور اساتید برجسته‌ای چون حسن عباسی، وحید یامین‌پور، محمدحسین رجبی دوانی، محمد‌صادق کوشکی، محمد جمشیدی، علی‌اصغر زارعی، علیرضا معاف، حجت‌االه عبدالملکی، حجت‌الاسلام سرلک، حجت‌الاسلام قمی، احسان شاه‌ قاسمی، محمد‌هادی همایون، فهیمه فرهمندپور، فرشته روح‌افزا، مهدی طغیانی، مصطفی خوش‌چشم، احمد نادری و... فضای متفاوتی را نسبت به ترم‌های گذشته ایجاد کرده است.

دوره زبان‌های خارجه شامل زبان‌های انگلیسی از سطح مبتدی تا سطح پیشرفته، آموزش لهجه عراقی ویژه اربعین و آموزش زبان عبری از مبتدی تا پیشرفته است همچنین دوره‌های مهارتی نظیر آموزش تدوین (آشنایی با نرم‌افزار پریمیر)، آموزش عکاسی، آموزش عکاسی پرتره، آموزش دیجیتال پینت، آموزش طراحی کاراکتر، آموزش تولید موشن‌گرافیک و انیمیشن، آموزش فیلمنامه‌نویسی، آموزش تایپوگرافی، آموزش غواصی، آموزش پادکست، آموزش تصویربرداری و غیره دوره‌های این ترم را تنوع بخشیدند.

علاقمندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس سایت این مجموعه Toluehagh.ir مراجعه و یا با شماره 02166499542 تماس و یا به شماره 09190132580 پیامک ارسال کنند.

انتهای پیام/

R1371/P/S2,41/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد

ایسنا/ایلام عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: ارتباطات اجتماعی ساکنان کشاورز تپه‌ علی‌کش موسیان در دوره‌های فرهنگی عصر نوسنگی با همسایگان جای تحقیق بسیار دارد.

دکتر «حبیب‌الله محمودیان» در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: آثار به دست آمده از تپه «علی‌کش» موسیان در شهرستان دهلران مربوط به دوره نوسنگی است، یافته‌های باستان‌شناسی،  ۷ دوره فرهنگی را برای تپه‌ علی‌کش ارائه کرده است که دوره‌های «بزمرده»، «علی‌کش»، «محمد جعفر»  قدیمی‌ترین دوره‌های فرهنگی است.

وی با اشاره به دوره بزمرده در دشت موسیان خاطرنشان کرد: در دوره «بزمرده» ابزارهای سنگی شامل سنگ‌های کوبنده، کاسه‌های سنگی، مهره‌های تزیینی و پیکرک‌های گلی حیوان در این تپه به دست آمده است.
محمودیان ادامه داد: کشت غلات رونق داشته و از غلات گندم و جو کشت می‌شده است و از حبوبات نمونه عدس در حفاری‌های دوره علی‌کش به دست آمده است، در دوره علی‌کش از داس‌های سنگی کاسه‌های کف تخت و شقاب‌های کم‌عمق استفاده شده ضمن اینکه علاوه بر پیکرک‌های گلی بز چند نمونه پیکرک گلی انسان نیز یافت شده است.
این باستان‌شناس افزود: قدمت این دوره بر اساس آزمایش‌های انجام شده از طریق کربن ۱۴ بیش از ۸ هزار سال است، در مورد استقرار در تپه چنین اظهار نظر شده که در دوره بزمرده نوعی استقرار فصلی وجود داشته است در دوره علی‌کش طول مدت استقرار بیشتر شده و در دوره محمدجعفر ساکنان دهلران استقرار دائم داشتند.
وی بیان کرد: تنوع آثار به دست آمده از تپه علی‌کش، ارتباطات اجتماعی ساکنان دهلران با «بیشابور»، «فارس»، نواحی غرب ایران، «سیلک» کاشان «جارمو» در کردستان و طراف دریاچه وان در ترکیه را نشان می‌دهد از طرفی دیگر ارتباط ساکنان بین النهرین از طریق موسیان به سمت فارس و کرمان و حوزه رودخانه هلیل رود در استان کرمان می‌تواند جهات مختلف ارتباط این تمدن فرهنگی کشاورزی با مناطق دیگر را روشن کند.
انتهای پیام 
 

دیگر خبرها

  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان